Toyota bB Open Deck

Kleur: Blauwmetallic
KM stand: 103000 (aantoonbaar via Japanse NAP)

Toyota maakt veel modellen auto's. Wat veel mensen niet weten is dat ze voor hun thuismarkt Japan vaak heel byzondere modellen maken die nooit Japan verlaten. Behalve als enthousiastelingen als wij zijn ze importeren natuurlijk.

Dan staat er ineens een auto voor je die onderhuids een Yaris Verso is (je kent ze wel, die veel te hoge bolle auto's waar je met een hoed op nog het dak niet raakt) maar dan met een eigen stalen carrosserie erop die er FF anders en vooral spannender uitziet dan de Yaris Verso.

Hij wordt gebouwd als 5 deurs hatchback, een gigantisch ruime 5 persoons auto met een geheel eigen persoonlijkheid.  

MAAR.... Ze hebben er ook een Multi MPV van gemaakt genaamd de bB Open Deck.

Dat is nog steeds een ruime 5 persoons auto maar dan met een multifunctioneel karakter, zo heeft hij een Pick-up laadbak waar je gemakkelijk spullen in kan gooien om te vervoeren, maar ook de achterruit kan  open, het achterschot naar beneden en ook de achterbank nog plat en dan heb je een auto waar je gewoon je surfplank door naar binnen schuift!!!

Ook apart is het feit dat hij aan de bestuurderskant 1 grote deur heeft en dan de andere kant 2 deuren waarvan er 1 naar achteren opent (suicide door)

Hij is voorzien van alle gemakken als Elektrische ramen en spiegels (ook elektrisch inklapbaar), ABS, Airbags, koude Airco, automaat met stuurschakeling en overdrive, dikke audio installatie met dubbeldin scherm, DVD, CD, Navigatie (in het Japans), in hoogte verstelbaar stuur, talloze opbergmogelijkheden en dus het multifunctionele onbeschadigde interieur.

Is al gekeurd door de RDW in Lelystad (ook door hen APK gekeurd dus goed) en de BPM is betaald en dus heeft hij al een NL  kenteken.

Staat op onbeschadigde lichtmetalen wielen met nieuwe banden, rijdt als een trein en heeft net iets meer dan een ton gelopen.

Voor onderhoud ga je gewoon naar de Toyota dealer of universeel garage.

Dit is de enige Open Deck op het vasteland van Europa dus zoek je iets exclusiefs, dan ben je hier aan het goede adres!Heeft al een NL kenteken en BPM is betaald

 

Prijs:  5784 euro excl. BTW, 6999 euro incl. BTW
Door onze werkwijze ruilen we niet(s) in, daar zijn onze prijzen ook op gebaseerd.