Kleur: wit
KM stand: 94000 (van 2e eigenaar)

Toyota maakt veel meer modellen dan we hier in Europa zien en rijden.

In Japan maken ze niet alleen de Yaris Verso, die je hier vooral ziet bij ouderen die hun hoed op kunnen houden tijdens het rijden, maar ze maken daar op basis van de Yaris Verso ook andere versies waarvan de Will Cypha uit de toekomst lijkt te komen met zijn futuristische uiterlijk! Kijk eens naar de (4!) lichtunits in de bumper!

Onderhuids en technisch dus gelijk aan de Yaris met een 90PK 4-cylinder benzinemotor met 90 PK gekoppeld aan een automaat met overdrive.

Hij is van alle gemakken voorzien als elektrische ramen en spiegels Ook elektrisch inklapbaar), ABS, Airbags, parkeersensoren achter,  4 bekerhouders, en een koude airco (Climate Control). Een goed dubbeldin audiosysteem met CD wisselaar, Minidiscspeler en SD kaart ingang maken hem multifunctioneel. 

Deze roestvrije auto is vanuit Japan geïmporteerd en heeft een NL kenteken.

De KM stand van nog geen 94000 geeft al aan dat het hier om een zo goed als nieuwe auto gaat en dat zie je zeker aan het interieur. Ook al is hij inmiddels 20 jaar oud, alles binnenin lijkt als nieuw.

Hij was zijn tijd ver vooruit met gesproken E-books die je via een SD kaart kon laden en afluisteren (in het Japans uiteraard. Hij heeft ook een navigatiesysteem in het grote display verwerkt maar ook die is uiteraard in het Japans (uitdaging)

Zijn futuristische dashboard met digitale informatie is samen met de vormgeving van het dashboard uniek te noemen, net als de 4 boven elkaar gemonteerde lichtunits in de bumper.

Staat op goede banden en de originele wieldoppen, is APK gekeurd 

Vraagprijs voor deze unieke auto is 4950 euro!

KM stand is inmiddels opgelopen naar 94000, hij wordt regelmatig ingezet als leuke 'fun' auto