Kleur: Aqua BLue
KM stand: 126000 

Na geïmporteerd te zijn uit Japan in 2009 heeft hij de afgelopen 11 jaar in NL rondgetuft. 

De Pao komt uit dezelfde fabriek als de Figaro en is 2 jaar eerder geïntroduceerd op de Japanse markt dan de Figaro. Het is een soort MINI MPV 'avant la lettre' met een design wat heel apart is.

Zijn stoere spiegels, klapramen, stevige bumpers en canvas interieur maken hem heel apart. 

Dit is de Softtop versie waar een groot canvas open dak in zit met een windgeleider aan de voorkant voor het elimineren van windgeruis. Het dak is in matig staat, maar wij zetten er een nieuw Elektrisch dak nog in voor de verkoop.  


Hij staat op de originele wielen met goede banden en is voorzien van nieuwe chromen wieldeksels met een beige rand erin.

Deze Pao heeft 'n Japanse radio cassettespeler die wij hebben aangepast voor gebruikt van Europese frequenties.

Ook de praktische kant werd niet vergeten, zo is hij 5 persoons met 3 gordels op de achterbank, heeft hij een neerklapbare achterbank waardoor je heel veel mee kan nemen, heeft hij grote stoelzakken achter de voorstoelen voor kinderspulletjes in op te bergen en kan je op de uit 2 delen bestaande achterklep gewoon zitten om te picknicken....

Technisch nauw verwant aan de Micra, met een 1000cc 4 cylindermotor met 3-weg katalysator en automaat.

Kom langs voor een enerverende proefrit in deze klassiek ogende auto!

Hij heeft van ons een grote beurt gehad met nieuwe olie, filters, bougies, injectiesysteemrevisie en kan er weer jaren tegen!

APK tot Nov 2022

Prijs:  Verkocht naar Kockengen (9-11)