Kleur: Aqua BLue
KM stand: 153000 

Na als verhuisgoed meegekomen te zijn uit Japan in 2010 heeft hij de afgelopen 11 jaar in NL rondgetuft. 

De Pao komt uit dezelfde fabriek als de Figaro en is 2 jaar eerder geïntroduceerd op de Japanse markt dan de Figaro. Het is een soort MINI MPV 'avant la lettre' met een design wat heel apart is.

Zijn stoere spiegels, klapramen, stevige bumpers en canvas interieur maken hem heel apart. 

Wat klompen en molens zijn voor NL, zijn kersenbloesem en de 'rijzende zon' voor Japan en die 2 komen samen in een kunstwerk wat geairbrushed is op het achterste deel van de auto, echt heel mooi gedaan!

Dit is de Softtop versie waar een groot canvas open dak in zit. Het dak is in goede staat, maar door te weinig gebruik gaat het elektrische dak wel open als je een handje helpt....We hebben hem nu gesmeerd dus het zal vanzelf soepeler gaan met de tijd....  Hij heeft ook nog airco, alhoewel je dat niet echt zal gebruiken met het grote open dak....

Hij staat op Supergave BBS velgen van 15 inch met zo goed als nieuwe banden erop. Het onderstel is voorzien van nieuwe veren en schokbrekers. Mooi dubbel uitlaateindstuk maakt het geheel af.  Eventueel zijn de standaardvelgen zonder meerprijs leverbaar als men de BBS wielen wat te opzichtig vind.

Deze Pao heeft de originele Japanse radio cassettespeler die is aangepast voor gebruikt van Europese frequenties.

Ook de praktische kant werd niet vergeten, zo is hij 5 persoons met 3 gordels op de achterbank, heeft hij een neerklapbare achterbank waardoor je heel veel mee kan nemen, heeft hij grote stoelzakken achter de voorstoelen voor kinderspulletjes in op te bergen en kan je op de uit 2 delen bestaande achterklep gewoon zitten om te picknicken....

Technisch nauw verwant aan de Micra, met een 1000cc 4 cylindermotor met 3-weg katalysator en automaat. 

De auto heeft net een beurt gehad en de automaat is gespoeld en schakelt zoals het hoort door de versnellingen heen.

Kom langs voor een enerverende proefrit in deze klassiek ogende auto!APK tot Jan 2022

Prijs:  Verkocht naar Belgie (28-7)