Kleur: Light Blue
KM stand: 100680 (aantoonbaar via Japanse autopas)

Net binnen uit Japan is deze Viewt.  

Net als de Figaro gebaseerd op de Nissan Micra, maar dan met een ets sterkere 1300cc 4-cylinder motor gekoppeld aan een CVT automaat (met sportstand)

Het is een BTW auto en kan dus zakelijk zonder BTW worden aangeschaft en is zeer bijtellingsvriendelijk vanwege zijn leeftijd van 26 jaar

Hij staat op nette originele stalen wielen met goede whitewall banden.

Hij heeft in zijn 26 jarig bestaan slechts 101000 km gelopen (aantoonbaar uiteraard) en rijdt dan ook heerlijk. 

De Viewt is in feite een K-11 Micra waar aan de voor- en achter-kant een stalen eigen design plaatwerkconstructie is gemodelleerd die zeer veel weg heeft van een Jaguar Mark 2 uit de jaren 60. 

Veel chroom (allemaal in zeer nette staat), de originele mistlampen en karakteristieke grill maken het geheel af. 

Het is een 5 persoons auto met neerklapbare achterbank voor lange goederen, hij is voorzien van Centrale vergrendeling met afstandsbediening, Elektrische ramen, een ijskoude airco en de bekende betrouwbaarheid van een Nissan.

Hij heeft een paar kleine plekjes, maar niets wat doorgerot is o.i.d. maar wat breuklijnen waar de originele carrosserie aan de nieuwe delen zijn bevestigd. 

Het doet niets af aan de looks en rijkwaliteiten van de auto. 

Hij heeft een zeer mooi kunstleren interieur, (imitatie) wortelnoten dashboard met analoog klkje en zelfs een bestuurdersairbag. 

Door de 4 grote deuren is het uiteraard makkelijk instappen!

De kofferbak is zo goed als ongebruikt en door de ombouw nar Mitsuoka ook extra groot!


Staat al op NL kenteken en heeft fraaie 'oud blauwe' kentekenplaten* en een nieuwe APK door de keurmeesters van de RDW zelf uitgevoerd!


Prijs: verkocht naar Emmeloord (19-2)


betrouwbare nissan techniek gekoppeld aan een CVT automaat!