Mercedes CLS 63 AMG van 1e eigenaar uit Japan LINKSgestuurd


Gekocht in Japan van een zakenrelatie van 1e eigenaar met slechts 66000 km (aantoonbaar) is deze Uniek mooie links-gestuurde CLS 63 AMG Special Edition.

Komen wel wat KM's bij want wij gebruiken hem af en toe zelf als we echt luxe willen rijden!

Voor top zakenmensen die het helemaal gemaakt hebben in Japan is het gebruikelijk dat ze zich in een linksgestuurde Europees merk (liefst Mercedes of BMW) van de duurste types voortbewegen.

Ja, voortbewegen want van echt rijden is in Japan nauwelijks sprake met een snelheidsbeperking van 90Km/u. Ook de bizar lage KM stand laat zien, net als de auto zelf overigens, dat hij sporadisch gebruikt is. Daarbij komt dat deze man 1,65 hoog en 55 Kg zwaar was en er dus nauwelijks slijtage aan het leer te zien is (op de achterbank heeft volgens ons nog nooit iemand gezeten) 

Nieuw kostte destijds een standaard CLS 63 AMG 160.000 euro hier in NL.

Hij is bovenop de aanschafprijs ook nog eens vol aangekleed met Disigno zwart leer, volledig elektrisch verstelbaar en dan niet alleen de zitting en rugleuning maar ook de hoofdsteun, lendesteunen en voorzien van 3 standen verwarming.

Uiteraard zaken als Cruise Control, elektrische ramen en spiegels (klappen ook in bij op slot zetten), Elektrisch glazen schuif-kantel dak, Privacy glas, Elektrisch zonnescherm voor de achterruit, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera, Navigatie, dik audiosysteem, noem maar op alles zit erin. 

Daarnaast heeft hij een sport-onderstel met Airmatic luchtvering met 2 sportstanden en een comfortstand en je kan de auto zelfs 3cm verhogen als dat nodig is met 1 druk op de knop.

Elektrisch te openen en sluiten achterklep.

Maar het mooist van alles zit natuurlijk onder de kap. De befaamde ongeblazen 6,2 liter V-8 met 514 PK! Met de hand gebouwd en met een mooie diepe grom die nooit verveeld. De 7 traps automaat is altijd bij de les en kan ook met de hand geschakeld worden met de aluminium flippers achter het stuur. 

Vergis je niet, latere modellen 63AMG hebben een kleinere 5,5 liter of nog later zelfs een 4 liter motor, dit is nog de echte rauwe 6,2 liter!

Wij hebben een nieuwe type grill gemonteerd omdat die stoerder staat dan de standaard grijze versie (2012 model met 1 horizontale chromen stijl)

Hij staat op Yokohama banden op de originele antraciet 19 inch AMG wielen. 

PS: Je vind echt nergens een echte CLS 63 AMG met aantoonbaar lage KM stand van 1e eigenaar voor dit geld!

Goed om te weten, de computer is Nederlandstalig ingesteld en de begrenzer van 250km/u is verwijderd...…(kost bij Mercedes 2500 euro)

vraagprijs 27950 euro

inmiddels staat de teller op 72000 (Ja, wij willen ook wel eens leuk rijden!)


Door onze werkwijze ruilen we niet(s) in, daar zijn onze prijzen ook op gebaseerd.