Aston Martin bouwt stuk voor stuk unieke auto's.

Helaas zijn ze voor de gewone man bijna nooit betaalbaar.

Deze is dat wel!

Het gaat hier om een hele goede recreation van de Vanquish uit 2004, gebouwd op een 1999 Jaguar XK8 met een 4 liter V-8.

De motor heeft slechts 75000km gelopen (aantoonbaar)

De body kostte 23000 euro, de donor hier in NL 9000, er werd op niets bezuinigd bij de bouw, dikke 20inch lichtmetalen wielen (met nieuwe banden 255 voor en 305 achter) en het geheel ziet er dan ook erg mooi uit.

Van binnen is alles ongemoeid gelaten, een XK-8 is gewoon van zichzelf al luxe uitgevoerd met alle denkbare opties als Climate Control, Cruise Control, Elektrische ramen en spiegels, Centrale vergrendeling, Stoelverwarming van de zwart leren zetels, wortelnoten dashboard, elektrisch verstelbare stoelen, verstelbaar stuur, automatisch dimmende spiegel, etc, etc.

De auto is bij de bouw gestript en op het bestaande chassis/carrosserie zijn de nieuwe bodydelen geplaatst, er is dus nergens aan de structuur of stijfheid van de auto iets veranderd.       Hij rijdt dan ook snaarstrak met een mooi uitlaatgeluid uit de 2 custom made uitlaatpijpen.

Het grote verschil met een echte Vanquish is dat deze ook nog de originele Jaguar achterbank heeft en dus een 4 persoons sportwagen is

De maatvoering is nagenoeg gelijk aan het origineel en de lijnen zijn erg mooi en strak. Hij is omgekeurd op kenteken en dit is dan ook de enige Jaguar Vanquish die er bestaat in NL.

Kom kijken naar deze prachtige creatie en je bent verkocht.

Hij kost een kwart van wat een originele nu waard is (ook beter voor je portemonnee qua verzekering, brandstofverbruik, belasting en vooral onderhoud!)

Voor jou voor 21950 euro

 

 

 

 

 
Door onze werkwijze ruilen we niet(s) in, daar zijn onze prijzen ook op gebaseerd.