LINKS gestuurde Lotus Evora 2010 


Deze LINKS gestuurde Evora 2+2 Tech Pack 3.5 is overgenomen de 1e eigenaar, een kunstenaar van 84 van het britse Isle of Man. Hij gebruikte de auto om heen en weer te reizen tussen zijn huizen in Denemarken en Zwitserland.
Hij heeft hem ingeruild voor een auto met een iets hogere instap.... ;-)
De leeftijd van de man verraadt het al, er is nog nooit een trackday of zo mee gereden, alleen maar snelwegkilometers op de Cruise Control (aantoonbaar middels uitdraai van Lotus, de motor heeft nog nooit boven de 6000 toeren gedraaid en heeft nooit harder dan 200Km/u gereden!!)
De auto is van binnen en buiten dan ook als nieuw.
Hij is uitgevoerd in het sprankelende Chrome Orange en kent alle opties: ABS, Airbags, Traction Control, Limited Slip Diff, Climate Control, Cruise Control, Elektrische ramen en spiegels, Volledig onbeschadigd creme leren Recaro interieur, Breedbeeld navigatie met Bluetooth carkit en de lotus pakketten TECH PACK, PREMIUM PACK, SPORTS PACK, etc, etc.


Heel belangrijk bij een Evora is de versnellingsbak. Die heeft na de aanpassingen van Lotus de neiging om sneller kapot te gaan dan normaal. Dat komt omdat zij de tandwielverhoudingen veranderen en er een 'short ratio' bak van hebben gemaakt. 

Hij was ook leverbaar als 'Normal ratio' bak en die gaan NOOIT stuk.

Je raadt het al, deze is een van de enkele exemplaren die de 'normal ratio' bak heeft en dus ook na alle gereden KM's nog steeds heerlijk koppelt, schakelt en rijdt!

En het is een echte Lotus qua wegligging en handling! 
Stuurt superstrak (nog scherpere respons als je de 'sport' knop indrukt) en rijdt als een grote kart.
Net voorzien van een grote beurt en nieuwe banden.

Zoek je een bijna nieuwe Evora voor een scherpe prijs dan is dit jouw auto.


Prijs 37950 euroDoor onze werkwijze ruilen we niet(s) in, daar zijn onze prijzen ook op gebaseerd.