https://websitemaker.hostnet.nl/.cm4all/uproc.php/0/Honda%20Beat/.lf.jpg/picture-400?_=1862c4138d5https://websitemaker.hostnet.nl/.cm4all/uproc.php/0/Honda%20Beat/.lr.jpg/picture-400?_=1862c413450


Bouwjaar: 1992


km stand: 131000 KM (aantoonbaar via Japanse autopas)


In Japan kent men belastingtarieven toe aan de grootte van de auto en motor die in de auto zit.  Zo kennen zij de benaming 'KEI car' voor een stadsautootje met een motorinhoud van maximaal 660 cc.
Zo maken alle Japanse fabrikanten vaak kekke sportwagentjes met die 'beperkingen'.


Wat krijg je dan: nou zoiets als deze Honda Beat!


Een rasecht sportwagentje met een middenmotor achter de voorstoelen, gekoppeld aan een vlot schakelende 5 bak die geheel cabrio is.
Een Motorfiets achtig dashboard geeft je alle info en de (van een motorfiets afkomstige en aangepaste 3 cylinder)motor draait dan ook tot 9000 toeren!!!!!
Ze dossen de karretjes vaak af fabriek uit met speelse items, zoals bij deze de ZEBRA stoelbekleding en vloermatten (overigens allen in goede staat en dat zie je niet vaak)
Een apart audiosysteem en elektrische ramen zorgen voor wat meer comfort.
Vergis je niet, dit 330cm lange (of beter gezegd korte) sportwagentje met zijn middenmotor achter de stoelen en ideale gewichtsverdeling rijdt als een KART!
Supersportief, je zit erin als gegoten, remt, rijdt en schakelt als een echte Japanner.
Staat op 4 nieuwe banden op lichtmetalen wielen (2 centrecaps missen helaas) en is reeds RDW gekeurd.
Het dak is in goede staat en er zit een nieuw helder achterruitje in
Zoals bijna alle Japanse importauto’s heeft ook deze Honda Beat last van loslatende blanke lak laag, dus hebben we hem geheel nieuw gespoten in de originele knalgele kleur! De auto is overigens TOTAAL roestvrij!!!!
Wij hebben hem al 1,5 jaar staan, kwamen er door het vele werk met de Figaro’s niet aan toe, maar hebben ons goed kwaad gemaakt en nu staat er een heel KEK karretje!
Jij wordt dan ook de eerste NL eigenaar van deze auto!!
Het is een BTW auto en derhalve ook heel slim goedkoop zakelijk te rijden, we leggen u graag uit hoe dat werkt.

Prijs 6600 euro excl. BTW (7999 euro incl BTW)  

Compleet roestvrije carrosserie!

Compleet droge aandrijflijn !