Kleur: Antraciet Grijs Metallic (van 2e eigenaar)

KM stand 67000!!!!!

Deze in 2004 geproduceerde Z4 is speciaal opgebouwd voor de Saoedische markt en is voorzien van tal van unieke One-Off features (zoals alleen arabieren kunnen betalen!)

Van buiten lijkt het een standaard BMW, eenmaal binnen is het een totaal ander verhaal. Laat je wegzakken in de elektrisch verstelbare Alcantara stoelen (met BMW M-Sport stiksels, hoe verzin je het) wat naadloos overgaat in de soortgelijke deurpanelen. Het carbon M-sport stuur lijkt wel van een playstation te komen....De gordels met de M-sport kleuren maken het geheel af!

Dit is al het type met het nieuwe type pook (volgens mij kwam dat in Europa veel later pas) en uit het dashboard prijkt een groot multimedia scherm waar heel veel op in te regelen valt. Niet alleen navigatie, maar blijkbaar ook allerlei motordata kun je uitlezen (heb er alleen geen gebruiksaanwijzing bij, dus staat garant voor uren uitzoekvermaak)

De Z-4 staat op mooie glanzend zwarte velgen met nieuwe banden, loopt als een kogel! en is inmiddels voorzien van verstelbare camberplaten voor als je de auto een keer op het circuit wil gebruiken.

Kortom een Unieke exemplaar met een aantoonbaar lage KM stand

Onder de motorkap lijkt hij ook als nieuw!


Vraagprijs 16950 euro