Te koop 1 van slechts 5 gebouwde Erjee 250GT California. 

Ons bedrijf bouwde iedere BMW Z-3 voor u om tot een fantastisch mooie Cobra of 250SWB replica.

Het is een model wat erg lijkt op een Ferrari 250 GT California, een van de meest begerenswaardige auto's ter wereld.

Een echte kost meer dan 15 miljoen, ons model die veel stijlkenmerken heeft van de Ferrari kost een fractie van dat bedrag.

Inmiddels zijn we gestopt met de productie en zijn onze demo auto's nu te koop voor een aantrekkelijke prijs.

De auto is voorzien van een 1.9 automaat met 5 versnellingen, Sportstand en Economy stand, schakelt soepel en precies.

Voorzien van Cruise Control, Elektrische ramen, Elektrisch verstelbare Lederen stoelen in goede staat, Nieuwe Digitale radio in klassieke looks met CD speler, USB poort en Iphone connector en Bluetooth Handsfree voor draadloos telefoneren.

Originele mattenset, goed en onbeschadigd dak met helder ruitje, chromen deurbeslag en buitenspiegels, Chromen velgen met Spaakinserts voorzien van 4 nieuwe banden, voorzien van luxe lichtpakket (325 euro), chromen deurgrepen, scharnieren en spiegels (190 euro),  mistlampen (120 euro), verlaagd instelbaar onderstel met nieuwe veren en schokbrekers (450 euro), handmade uitlaatsysteem met Ansa eindstukken (500 euro), oud blauwe nummerplaten met chromen houders,  chromen stuurhendels, centrale vergrendeling met afstandsbediening, ABS, 2 airbags.

De teller is net over de 2 ton heen, maar dat is voor een BMW een lachertje, heeft voor we naar Italië reden een grote beurt gehad met nieuwe oliën, filters, dynamo, thermostaat, koelvloeistof, etc, etc. Hij rijdt dan ook super!

Klaar voor de volgende trip.

Het behoeft geen uitleg dat waar je ook komt, rijdt, gaat of staat, de auto trekt hordes mensen en iedereen wil weten wat het is, of het een 15 miljoen kostende auto is zoals het origineel.....

We ruilen niet(s) in

Deze, 1 van slechts 5 geproduceerde, cabrio is nu te koop voor slechts 11950 euro

Auto staat inmiddels op andere velgen die beter passen bij het model