Contact

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact wilt opnemen. Alvast hartelijk dank!

 

Algemene voorwaarden:

Alle voertuigen worden verkocht zoals gezien, bereden en goedbevonden en worden als zodanig verkocht. 

Uiteraard heeft vooraf een uitgebreide testrit met u plaats gevonden om eventuele gebreken aan het licht te brengen. 

Afwijkingen van bovenstaande dienen op de verkoopbon genoteerd te worden.    

De wettelijk verplichte garantie is op al onze gebruikte auto’s afgestemd op 1 jaar, gebreken die vooraf zijn vermeldt gelden niet onder deze garantie. 

Aanbetaling(en) zijn onherroepbaar en dienen overgemaakt te worden op rekening NL14INGB0005676984 tnv figarospecialist te Naaldwijk of contant te zijn voldaan.

Indien men besluit de verkoop later alsnog te annuleren zullen deze kosten niet worden gerestitueerd. Restantbetalingen altijd in contanten bij aflevering/tenaamstelling.

NB: gebruik van blauwe kentekenplaten geschiedt geheel op eigen risico.

KVK inschrijving onder nummer 50955640 te Rotterdam  BTW identificatienummer  NL001488125B29   www.figarospecialist.nl   is een onderdeel van Erjee Salesconcepts

In het kader van de wet op de privacy delen we U mede dat we geen adres gegevens van U opslaan anders dan op deze factuur, U zult nimmer ongevraagde mail of post van ons ontvangen


Nieuwe Europese wetgeving biedt meer zekerheid voor consumenten
Sinds Juni 2022 is de wettelijke garantie voor gebruikte auto’s verhoogd van 6 naar 12 maanden.
Daarvoor gelden wel een aantal spelregels: de klant heeft een onderzoeksplicht voor de aankoop teneinde gebreken vast te stellen als deze al niet door de verkoper zijn meegedeeld.
De verkoper dient specifieke issues/gebreken die bij hem bekend zijn vooraf kenbaar te maken aan de koper en deze schriftelijk mee te delen op de verkoopovereenkomst zodat daar geen discussie/claims over ontstaan achteraf. Hou er wel rekening mee dat het hier gaat om oudere auto’s en er altijd wel iets aan kan mankeren of zich openbaren na aankoop. Wij zullen deze conform de richtlijn binnen 12 maanden na aankoop herstellen in onze eigen werkplaats.